• Naš Email : info@molin.si
Molit piramida za vtiskovanje biosignalov za sindrom nemirnih nog

Sindrom nemirnih nog - kaj morate vedeti o nemirnih nogah


Prehransko dopolnilo Arelesin+

Novo prehransko dopolnilo Arelesin+ na bazi magnezijevega koloida in podpornih biosignalov je edinstven pripravek v svetu za lajšanje težav zaradi sindroma nemirnih nog in stopnjevanja napetosti v nogah. Pri tem magnezij prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju, delovanju živčnega sistema, delovanju mišic in tudi k ravnovesju elektrolitov. Dodana vrednost prehranskega dopolnila Arelesin+ so biosignali, vibracije pridobljene iz skrbno izbranih snovi, ki imajo potrjene pozitivne fiziološke učinke na človeško telo. Biosignali so vtisnjeni v magnezijev koloid po posebnem tehnološkem postopku Molit. Dobrodejni učinek dosežete že z zaužitjem 15 kapljic Arelesina+ neposredno pred spanjem. Ko zaužijete prehransko dopolnilo in ga nekaj časa zadržujete v ustih, najbolje z žvrkljanjem, se prične odvijati absorpcija magnezija in biosignalov. Sledi reakcija organizma v smeri globlje sproščenosti in zmanjšane napetosti v mišicah. Če se pojavi sindrom nemirnih nog, zaužijte še 15 kapljic Arelesina+ in ponovite postopek. Organizmu je ponovno odprta pot v mirno spanje. Stabilizacija učinka Arelesina+ se normalno doseže po 1 mesecu rednega jemanja.

Arelesin infogen za sindrom nemirnih nog

Infogeni

Arelesin+ pripada družini Infogenov (Infoceuticals) za katere strokovnjaki menijo, da je homeopatija 21 stoletja. Arelesin+ je rezultat 23 letnega razvoja na inštitutu BION v sodelovanju z mednarodno uveljavljenimi znanstveniki. Ustvarjen je s strani ljudi, ki se sami soočajo s to neprijetno nevrološko motnjo. Rezultati testiranja uporabe tega prehranskega dopolnila so spodbudni.
Pri veliki večini testirancev je ugotovljeno boljše počutje in lajšanje težav.
Prehransko dopolnilo Arelesin+ je ob upoštevanju predlaganih dnevnih količin neškodljivo. Narejeno je na naravni osnovi in nima stranskih učinkov.
Arelesin+ lahko nabavite v spletni trgovini Molin shop.

Lojalnostni program

Registrirani člani imajo 5% popust in možnost enkratnega nakupa 30 ml testerja z 25% dodatnim popustom. Člani lojalnostnega programa dobijo za prvi nakup 20% popust in 5% za vse ostale nakupe. V trgovini se vsi popusti seštevajo! Skratka, imate možnost po izredno ugodni ceni preveriti ali vam Arelesin+ res pomaga.

Dr. Dragan Mrdakovic, dipl. ing.

CEO Molin shop

Aktivno sodeluje kot partner pri ustvarjanju Molin Infogen izdelkov. Zasnoval je trgovino Molin shop kod podporo zdravemu slogu življenja.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.