• Naš Email : info@molin.si

Atyrosin++

Kako vam lahko pomagamo: Za premalo delujočo ščitnico

Prehransko dopolnilo Atyrosin na bazi kalijevega jodida in podpornih biosignalov, je edinstven pripravek za zdravo življenje in je primeren za vse, ki želite uravnovesiti pomanjkljivo delovanje ščitnice na naraven in telesu neškodljiv način. Pri tem prispeva jod k normalnemu delovanju ščitnice, ohranjanju zdrave kože, prav tako ima vlogo pri kognitivnih funkcijah in delovanju živčnega sistema.

Biosignali predstavljajo izbrane molekulske zapise v kalijevem jodidu, ki so povezani z uravnovešanjem pomanjkljivega delovanja ščitnice. Te zapise zna prebrati zmogljiva biokemijska mreža našega telesa in se nanje primerno odzvati. Pri tem je pomembno, da zapisi ne prisilijo organizma v neko stanje, temveč samo izzovejo določen odziv. Ta poskuša popraviti motnjo in ponovno vzpostaviti porušeno ravnovesje.

Zdrav človekov organizem nenehno lovi ravnovesje med kaosom in redom. Preveč enega ali drugega pomeni zdrs v patološko stanje. Večje, ko je to neravnovesje, šibkejši je naš organizem; ne odziva se več inteligentno in urno na različne zunanje in notranje izzive. Še posebej pomembno pri tem je uravnavanje telesne energije. Če imate občutek utrujenosti in izčrpanosti in sta zaradi tega lahko moteni tako vaša storilnost kot kakovost življenja, vam prehransko dopolnilo Atyrosin z jodom ter izbranimi biosignali lahko pomembno pomaga dvigniti raven življenjske energije, oziroma doseči zdravo, uravnovešeno stanje - stanje višje kakovosti življenja.

Značilnosti

 • Kalijev jodid
 • Podpora biosignala Tyr
 • Uporabljen MOLIT postopek
 • Ni stranskih učinkov

Izdelki

 • Atyrosin+ 30 ml
 • Atyrosin+ 50 ml

Dobrodejni učinek dosežete že z zaužitjem 12 kapljic Atyrosina dvakrat na dan. Ko zaužijete prehransko dopolnilo in ga nekaj časa zadržujete v ustih, najbolje z žvrkljanjem, se prične odvijati absorpcija joda in biosignalov. Sledi zgoraj opisana reakcija organizma v smeri večje telesne energije in zmanjšanega občutka utrujenosti, mlahavosti, brezvoljnosti. Organizmu je ponovno odprta pot v normalno dnevno delovanje. Stabilizacija učinka Atyrosina se normalno doseže po 1 mesecu rednega jemanja.

Prehransko dopolnilo je ob upoštevanju predlaganih dnevnih količin neškodljivo.

 • Atyrosin+ tekst nalepke - prevzem dokumenta
 • ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Volumen (ml) Izdelek Namen Cena (EUR)
  Arelesin+ 'Tester' Nemirne noge Pokličite
  Arelesin+ Nemirne noge 19,89
  Arelesin+ Nemirne noge 29,77
  Insomnin Nespečnost 19,64
  Insomnin Nespečnost 29,28
  Menopausine Menopavza 18,90
  Atyrosin Hipotiroza 18,42